Blogga oftare

hej hej.

Yes de är sant ja borde blogga oftare varför vet jag inte varför ja inte gör de.
Förra veckan var ja i sthlm från måndag till lördag för att sen direkt dra till östersund och komma hem sent på söndag kväll.
borde berätta hur mkt kul jag hade de i kungsängen på en fredag kväll med gratis fylla (ska bjuda igen madde sen) boende och gratis käk.
Eller min galna lördag med mina bästa polare i östersund.

Eller de större att ja började på mitt jobb på demensboende idag och ja kan säga så här. Alla farhågor besannades men samtidigt så får ja ny erfarenhet.

Men som sagt JAG KÄNNER EN STOR TOMHET JUST NU.
Förra veckan avled en vän till familjen, och nu efteråt så inser ja hur mkt man kommer sakna honom då......
ja har inga mer ord att säga.

R.I.P Loffe

Sköna lirare

Jag gillar killar som har attityd.
Som Zlatan när han dök upp i Malmö t.ex och ni som Labinot Harbuzi. Som säger va dem tänker istället som vanliga Svensson spelare som är jäkligt tråkiga i intervjuer. Som bjuder på något extra.
När folk tycker sådana spelare är kaxiga och dryga tycker jag dem är sköna, eftersom dem sticker ut från mängden har något extra, utöver den där vanliga Svensson talang som kan slå en bra passning och springa som en gasell samt att dem är hyfsad bra på att göra en tvåfotstackling (oftast) på boll.
Typ Anders Svensson, Magnus Svensson, Tobias Linderoth, Marcus Allbäck listan kan bli längre men orka skriva ner alla.
De jag skulle komma till var att ja klippte ur denna del fotbollskanalens hemsida och tänkte dela med mig denna mkt sköna kommentar.

Labinot håller på att beskriva målet som han gjorde mot Djurgården.
De finns ett uttryck som låter så här. " där var han på läktarn och köpte korv" när en spelare har blivit ordentligt bortgjord.

- Det kom ett inlägg som gick över mig. Molins tog emot den, jag kom på en överlapp och han spelade bollen till mig. Först tänkte jag dra till med vänstern, men gjorde en skottfint istället. Backen blev ställd och det var bara att placera in den i bortre, det var en stor korv försvaren käkade.

ojojoj clemme bloggar igen

Blir ett kort inlägg idag.

Har ju nämnt tidigare i ett inlägg att Dave Chapelle sa en gång, att de sämsta som kan ske är när en tjej ger råd till en annan tjej om killar.

Har kollat en del bloggar och man blir lite förskräckt vilka råd tjejer ger till varandra. Att dem råden ska vara hjälpande har jag svårt att tro, för man slår nästan bakut av de som föreslås.

Ett råd till er alla.
Ska en tjej ha råd om en kille, så ska de ske från en riktigt bra killkompis, vice versa för killar.
Då ökar sannolikheten, att de blir ett lyckligt slut.
Vi ser saker på olika sett och därav blir de svårare av någon med samma kön, att ge bra råd som passar för personen i fråga.

Jag förstår fotboll kan vara livet och man ska passionerad, men de blir en tragedi när de går så långt att en Arsenal-fan hänger sig själv efter en Riktigt förnedring av Man U.
Man ska vara passionerad men med måtta. Som jag till exempel.

Clemme

Aftonbladets inblandning i jämställdhet.

Hans stora glansdagar är över.
Nej ja syftar inte på någon speciell. Eller jo P du kan faktiskt ta åt dig.

Sitter på bussen ner till Åre för att hämta mina sista grejer och jag passar på att köpa en aftonbladet för de är ju en tidsfördrivande sak att läsa just Aftonbladet.
Man blir inte klokare av de, men tiden går lite fortfare.
Just denna dag söndag den 3 maj så har Aftonbladet startat en grej, att dem upptäckt att 153 kvinnor har blivit mördade genom 2000-talet av sina makar.
Och dem ska hedra dem genom att skriva om dem.
Jag anade inte att dem skulle hålla på i dagar. 
Köper samma tidning på tisdag och dem håller fortfarande på hylla kvinnorna.

Här kommer poängen.
Så fort jag öppnade tidningen på onsdag ,så möts jag inte av känslor att de är synd om kvinnorna eller gud va bra gjort av Aftonbladet.
De första jag tänker på VARFÖR  blir de så stort när de är kvinnor som blir attackerad istället för män. För VISST FAN FINNS DE KVINNOR SOM mördat sina makar i våldsbrott eller kärleksbrott. Men de blir mindre uppmärksammande även om jag förstår själv att de är fler män som dödar kvinnor än tvärtom, med tanke på den skillnaden i de fysiska storlek mellan man och kvinna.
De enda jag vill är att de ska visas lika mkt åt de andra hållet att de inte bara är kvinnor som är offer. Om vi nu ska ha jämställdhet i Sverige så kanske vi ska visa lite nyheter jämlikt och inte hänga de ena könet som offer och de andra som slaktare hela tiden.

Har ni åsikter får ni gärna uttrycka dem, men kom ihåg jag har en poäng här.

Clemme

RSS 2.0