feedback från Åre

Då var man här igen .

I samma stund som ordet ambitiös slank ur tungan, i den mening att blogga oftare, så försvann också energin att blogga lika fort.

Men för ni som undrar.
Livet i Åre har hamnat i en fas 3, att de känns som de står stilla fast de går jävligt fort.
Dagarna går i ett och ut man lär sig mkt nytt samtidigt som man blir less på några saker, men ändå så har man anpassat sig att leva i ett kollektiv så pass bra, att jag kommer nog sakna de väldigt mkt när man flyttar därifrån om en månad.
Ja just de, de är ju bara en månad kvar nu och de känns från att inte kunna någonting när jag kom i december med inga förväntningar så känner jag mig ganska vintererfaren åtminstone.

Jag har lärt känna sjukt mkt människor fått komprimissa väldigt mkt , men som sagt allting är en erfarenhet. Nästa år kommer jag vägra bo med 7 tjejer igen, men ja ångrar inte att de blev så nu.
Livet har blivit lättare nu när Thomas flyttade in här på blåkulla som vårt hus heter. Och nej alla billiga skämt undanbedes.
Ut flyttade Jibba och Emma men om en och halv vecka kommer dem tillbaka eller tyvärr en av dem kommer tillbaka till vårt hus och den andra till något annat hus, men vem av dem ja inte vill ha tillbaka tänker ja inte avslöja här.

Skulle kunna skriva en hel novell om hur bra snowboardåkning går och att jag köpt helt nytt ställ och ny bräda blablabla att jag lärt ut folk hur man åker bräda, men även en blogg har sina gränser.

Tanken var att jag skulle komma hem till ösd ihelgen men ja tror ja kommer tacka nej för utgång i ösd intresserar inte mig riktigt, ni ska veta att ja saknar mina polare i stan iaf.

Nä nu ska ja sova lite inför jobbet imorrn så vi får höras senare.

Clemme

RSS 2.0