historiska sexfrågor=)

Debatt.
Idag var en av dem få gångerna jag tittade på programmet, debatt och jag måste säga programmet är verkligen utformat efter debatt och inte att de ska se snyggt ut.
Dem personerna som deltog kan inte fått något smink, som dem får på andra program eftersom nästan alla såg för jävliga ut.
Jag har på något sätt fått en helt annan sorts respekt för Lars Lagerbäck, efter debatten och mindre sympati för kvällspressen.
Expressen och Aftonbladet är jobbiga med tanke på dem sällan vinklar sanningen efter fakta, men trots allt så har man egentligen inte så mycket annat att läsa ändå.
Om ni gillar Magnus Betner ska ni kolla på debatt varje tisdag, då han kommer ha nyhets satir och shit va kul att se han såga dem som sitter och debattera vid fotknölarna.

Var i helgen i Östersund, åh levde rövare och de är sant.
En sjukt rolig grej hände direkt när jag kom in på news så hälsa jag på en tjej, men hon skulle gå men hon gav mig sitt telefonnummer utan att vi hade hunnit prata än.
Snacka om spontana tjejer, de finns i Sverige.

En annan grej som kommit upp på tapeten är sex i och med att de är fester de har kommit upp på så var de självklart sex som de diskuterades mest.
Och en fråga jag åh flera andra killar i världen undrar är, varför när man har sex (alltså de är bara vissa tjejer) för att gardera mig.
Frågan är varför en del tjejer behåller behån på när man har sex?
Är de inte meningen när man går så långt att man klär av sig helt?
Jag förstår om de händer enstaka gånger men om de upprepas?
Killen klär ju av sig helt och står där med hela kroppen, men tjejer kan envisas att behålla vissa kläder på.
Och för alla er moraltanter där ute så är de en fråga de här och inte en anklagelse.

see ya
Clemme

B- kändisar.

Halloj.

En B-kändis som jag diggar är Alexander Schulman.
Han är precis den personen som många tycker är skön, men ändå inte gör någon speciell nytta.
I vanliga fall så brukar B-kändisar vara jobbiga personer, som Gynning, Rosing, Peter Jihde dem är som är "en finne i röven". Något man vill ta bort, men ändå inte kan.
De ja stör mig mest på med B-kändisar, är att oftas gör dem bort sig själva på tv först och sen ska dem leka seriösa personer. Nu säger jag inte dem inte är seriösa, men de tar helt enkelt för mycket plats på tv.
Dem dyker upp överallt typ Idol, Stjärnor på is , Lets dance , Hål i väggen, jag kan nämna ännu fler och den här pesten verkar inte sluta än. De är nog därför jag har slutat kolla på tv och satsar bara på att ladda ner dem serier jag följer istället så man slipper se dessa personer.

Av alla dessa personer så gillar jag Alex Schulman pågrund, av att han inte hymlar om att han är en B-kändis alltså en kändis utan att göra något vettigt. Han låtsas inte om att vara finare än vad han egentligen är.
Läste en intervju med honom i Resume som ska vara en seriös tidning i dessa tider, då skvaller verkar vara de största nyheterna. Iaf så grät han ut att han blivit av med flera tusen kronor, om de inte var cirka 60-100 tusen spänn.

Grejen var att han var så dum att han råka lägga ut sitt kreditkortsnummer på sin blogg och någon hade använt numret, för att handla in medecin grejer bland annat för 60 000 kronor. Då ringde kortföretaget och undrar va han köpte så mycket under så pass kort tid?
Då insåg han sitt misstag och tog bort de från blogget. Då hade de endast varit ute på bloggen en timme men så fort kan de gå.
Iaf så erkänner han att de var de dummaste han någonsin gjort och att han får skylla sig själv, men om de hade varit någon typ, Dogge eller Lennart Ekdahl vem som helst av dagens tv profil så hade dem anklagat massa andra folk och sagt de är deras fel.
Så Alex Schulman är skön jävel, de enda undantaget som bekräftar regeln att B-kändisar inte är till någon nytta på tv.

Tack för kommentaren Wille.
Du har rätt sex säljer bättre än politik.

När du skrev de där fick de mig att tänka ordet MILF eftersom du skrev MILF, men iaf så MILF vet inte alla va de är .
Jag har tänkt på de när man är på fester eller träffar folk så säger man shit hon är riktigt het MILF och många håller med och en del skrattar instämmande. Men de är som grejen är att jag har fått frågan efteråt att en del att dem undra va MILF står för.
Tjejer vet inte alltid va de är och när dem får veta så tänker (en del) shit killar är lite sjuka sätter såna stämpel på tjejer, men jag vet att många tjejer/kvinnor är stolta över sådan titel. De är många som sitter på fikan och pratar med sina vänninor och säger på min son/dotters jobb/skola så säger dem att jag är en MILF. Med ett leende på ansiktet. Så något rätt gör vi trots allt.

Clemme

USA vs Sweden.

Jämför Usa och Sverige

Är USA bättre än Sverige?

Jag såg nyligen lite klipp från Timberlake konserten och de slog mig varje gång man kollar på klipp från konserter eller ståupp komiker i USA, och sen jämför samma artister/komiker när dem uppträder i Sverige så är de alltid mycket bättre i USA.
Ja såg själv Justin Timberlake i Sthlm och ja tycker fortfarande, de var de grymmaste ja sett någonsin.
Ändå när ja såg klippet från Madison square garden, så kändes de som jag inte fick de bästa av alltihoppa utan fick nöja mig med Europa versionen.
Poängen är att USA verkar alltid få de bättre version av allt, men ändå sägs de vara bättre att bo i Europa om man är en medelsvensson.

Europa känns anpassat för medelsvensson med normala inkomster per år och normala slösande på mat och nöje.
Visserligen bortser jag från Schweiz, Ryssland och Monaco i de här, men ni förstår vart jag vill komma.
Nu talar jag inte från egna erfarenheter, utan från andra som varit USA och dem säger antingen är man rik eller fattig.
Samtidigt är man antingen jäkligt smal eller superfet.
De kan man se i snabbmaten vi har nuförtiden som Mcdonalds och Subway, där allt vi har är dubbelt så stort i USA i menyn. För att dra exempel.
Ni vet mackorna på Subway där de står typ tre skinka på en halvmacka, är faktiskt 6 skinkor i USA.  Såserna är mycket fetare där borta så man blir inte förvånad när ja hör människorna där borta är stora eller som folk här säger "dem är som valrossar".


Nu är de President val i USA .

Barack Obama mot John McCain.
Jag är själv för Obama som ni kanske förstår är för att de är något nytt och förhoppningsvis något bättre än de har varit hittills. 
Men jag är också för honom för att han inte kastat skit, på dem andra deltagarna som John McCain och Hillary Clinton gjorde.
Men jag anser inte att George Bush har gjort ett dålig jobb för USA, som han har fått kritik för eftersom han har fått städa upp mycket efter Bill Clinton slarv.
Jag kom ihåg för 8 år sen om de var så länge när de var George Bush mot Al Gore hur stort de egentligen var.
Om ni tänker hur mycket påverkar USA president val er egentligen ?
Men ändå är de nog de mesta, ni hör egentligen på nyheterna.
Varför blir de inte lika stor uppståndelse när Sverige ska välja statsminister?
Usa borde bry sig om vi väljer Fredrik Reinfeldt eller Ståtliga Göran Persson.
De är konstigt att de påverkar oss så mycket allt som Usa gör och sanningen är väl att de borde snart vara dags för mig att åka till USA och se hur de egentligen är där borta???!!!!
Man har hört mycket och fått uppfattningen genom vår kära tv om USA, men ja tror de är dags för oss alla dagdrömmare att få bygga upp våran egen uppfattning om USA.
Så är de någon som är sugen på en resa till USA i slutet av nästa år, hör av er annars blir de som jag antar nu jag, Wille och Anders som åker.


See ya
Clemme


Sexsnack is the shit

Halloj.


Ett av världens roligaste ämne att prata är oslagbart nog sex.
Så de spelar ingen roll hur ni kommer protestera mot de här, så vet ni innerst inne att jag har rätt här.
Man pratar om allt möjligt och till slut så glider man in på relation och sex nästan 80 % av dem flesta samtalsämnen.

De finns en anledning till att varje fest, som människor börja dricka, på att man kommer in på sex och använder lekar för att få reda på sexhemligheter av varandra.

De finns jättemycket att prata om.
Försoningsex, arg sex, vanlig sex, kärleksex med mycket känslor, syndig sex,
nasty sex och extrem bisarra samt superäckligt sex.
De finns en känd talesätt att vi män tänker på sex nånting 700 ggr om dagen och de måste ja säga stämmer inte  som ni tjejer (oftast) vill tro, utan vi tänker nog ofta men inte så ofta som ni tror.
De som är också känt men inte lika känt att tjejer gillar prata sex, nästan mer än oss de blir för sjutton mer detaljerade än vad vi är.
De finns delar som vi killar inte har reda på om våra polare som ni tjejer vill har reda på allt och de är de som gör er mer saxgalna än oss.

Men ni döljer de mycket bättre än vad vi gör.

De finns bara tre saker som inte får ske.


1.Ett är att de får inte bli så att någon har sex mot sin vilja eller att man använder sex på barn.


2. Oskulder får inte bli rädda för sex, bara för att man har hört så många prata om hur jobbigt eller ont de gör.
man måste förklara de på ett bra sätt så de inte får helt knäppa grejer för sig.
Så dem inte tycker de äckligt och kladdigt.  Okej kladdig blir de men de är de värt.


3. Flickor eller pojkar får inte prata om sex när dem är unga. Då menar ja för unga.
Då finns de bara en lösning på hela skiten. Att man ignorera dem.
Om riktigt unga människor pratar om sex så finns de tre val man kan göra.

De jag har lärt genom åren är att de finns bara ett rätt svar.


1.Man lär dem mer om sex.


2. Totalförbjuder dem att prata om sex och allt va de innebär.


3. Man igonerar dem och säger dem inte får prata sex när man är i närheten.

De är den tredje som funkar riktigt bra måste ja säga.

Ettan är ju bara sjukt vem fan vill lära sina unga barn om sex??
Förstår ni hur många udda frågor man kommer få och vilka konsekvenser de kan bli när man svarar på dem?
2. De blir bara värre för då blir dem riktigt nyfikna och söker upp allt på internet eller pratar med kompisar i stora ämnen som ingen av dem kan. Då kan de aldrig bli rätt och internet är inte den rätta vägen för vi som inte är oskulder kan hålla med sex är inte som på tv eller internet eller hur?
3. Som ni förstår är de bara trean som funkar och de är ju utmärkt eftersom ju mer man ignorerar dem ju mer ointressant de blir för dem.
Och sen när tiden blir rätt så kan man ta upp de med dem.


Sen att ja är av dem Barn som slapp de pinsamma samtalet med farsan/morsan, vilket gör ju mig till expert (snart doktor examen) i de ämnet då man fick lära sig själv om de här.


Ha de
Clemme


Söndagsvett men hysteri.

Goddagens gott folk.

Många gånger i mitt liv har man önskat att man vore en tankeläsare.
Och varför vill man egentligen bli de?
De hjälper nog en vissa gånger, men förstå också att du aldrig skulle bli överraskad och du egentligen skulle vinna i allt.
Faan va jobbigt egentligen.

Jag stod och kolla på idol typ 2-3 minuter och fråga mig själv varför den där Johan, med tjej frillan gjorde egentligen där för sjunga kunde han verkligen inte.
Sen gick jag och duscha och funderade på, om inte duschen borde vara en utmärkt inspelningslokal??
Förstå vilka fantastiska låtar vi skulle få fram i Sverige då.
De enda man behöver göra att täcka grejerna med plast och plasta in texten till låten. Men de klart de kommer inte ske inom någon snar framtid.

Låtar på bilder på bilddagboken.

Är de något jag stör mig på bilddagboken förutom dem ämnen jag nämnt i tidigare bloggar, så är de när folk lägger upp en bild med en låt text.
För vilken poäng är de egentligen ?
De är inte så när jag ser låttexten att jag kommer ladda ner låten och börja sjunga med i texten bara för att just du la upp texten på bilden. Eller att jag börja sjunga med utan musik för att texten är där.
Och sen att jag läser texten utan musik gör att när väl läst klart hela jävla texten, så förbannar jag mig själv för att slösat bort dem där 2-3 minuter av mitt liv på att läsa en musiktext utan poäng.
Nu är de inte så att jag inte förstår en del har en poäng att lägga ut texter för sina älskade, som dem har på bilderna och sånt är väl okej men många (verkligen många) lägger ut låttexter utan poäng som stör min tid.
En del glömmer till exempel låt titel som man bara undra jaha okej va nödvändig bild. Tack för att du tog min tid.


Bloggarnas bloggar.
Alla har sitt sätt att skriva bloggar, men ja måste säga verkligen gillar när dem skriver på presentation, va de dem kommer skriva om så man redan där kan bestämma sig om man vill läsa eller inte.
För då slipper man känna när man väl har läst den att detta var en stor slöseri med dyrbar tid som kunde använts genom att gå på toa eller nåt sånt.

Och tack för kommentarerna på senaste blogginlägget de är kul att få lite respons på de man skriver.
Och Malin glöm allt de där de var jag som missförstod dig.

Clemme

Günther Syndromen.

FAAAAAN

Någonting har gått fruktansvärt fel nu.
Alltså livet knallar på mer problem dyker upp, men jag löser dem längs vägen.
Här är min förundran.
Har jag någonting att ta upp när ens syrror börja lyssna på, Tokio hotel och Günther dag ut och dag in??
Tokio hotel är emo style men de är inget man ska börja bearbeta redan nu, dem är ju för sjutton bara 11 år.
Men Günther?????
Snälla nån de enda bra han har, är att han tagit till sig den franska mustaschen till Sverige, för att sprida de modet vidare.
Men alla vet att ingen bär en Mustasch som Magnum (privatdektetiven).
Om ni fortfarande är outbildade, så är de Tom Selleck ja syftar på.
Günther är ett fenomen måste jag säga. Hans sångröst är världsklass och hans texter är fantastiska.
Hoppas ni förstod ironin i de här.
Hans sångröst slås bara av Lars Winnerbäck av rösten, man vill bara dö av plågsamhet genom att lyssna på den.

You touch my tralala, eller my ding ding dong, för att inte glömma iny winie string bikini.
Kan de bli bättre? Klassiska ord man inte kommer att glömma.
Jag funderar egentligen hur han gjorde för att sälja låtarna. Tjejerna fattade jag men inte resten, hur kunde hans låtar sälja? Till och med jag slår hans röst när ja är hes och då är de illa.

Nu släpper jag de tills någon kommer på en lösning, på hur jag avvänjer mina syrror från Günther.

Idag gjorde jag en god och trevlig gärning.
Jag köpte en tv åt morsan och sen bjöd jag dem på pizza. Nu kan man tro att de var en trevlig dag och de var förvisso, men tro inte man fick höra tack.
De var dem mest pessimistiska personer , jag kan inte komma på rak arm någon värre än min familj, men jag vet att dem menar väl.
De var gnäll om teven kommer att funka, pizzorna var kalla, för dem envisades med att ta med pizzan hem istället för att äta ute, men de överlever jag antar jag.

Jag såg att P fortsatt min blogginlägg på superhjältar och jag vidhåller att han har fel om ladies man.
De är fortfarande Fantomen som träffar kvinnor vilsna i djungeln, som han slår till ro med och därav föder nya framtida Fantomen. Legenden säger att de är samma Fantomen men nu har jag avslöjat hemligheten bakom fantomen.
Kanske borde börja jobba på Aftonbladet, nu när man inser hur bra jag är på att avslöja sanningen om folk och legender.

Rest IN Peace lilla flugjäveln som störde mig, när jag skulle borsta tänderna.
Han störde mig rätt bra när jag borsta tänderna så ja fångade honom och spolade honom levande ner för handfatet.
Mina syrror tycker att jag tog i lite väl mycket där.
Stör man mig bra så ska man dö plågsamt. De är Guds motto.
De är i alla fall så jag tolkade hans budskap om flugor och getingar.

See ya 
Clemme

Svagheter.

Alla har vi en svaghet. Ingen är som Stålmannen, som man tror han är ostoppbar.
I serien är han modig, rent hjärta vars enda svaghet är Kryptonit.
Jag tänkte på de där och kom fram till att Stålmannen är fanimej oskuld. 
Stålmannen är oskuld. Nu blir jag deprimerad. Jag menar Robin Hood var modigare än Stålis, till och med Spindelmannen har större framgång bland damerna.
Nu kom jag på att Batman också är i samma kategori av blygsamhet som stålmannen.
Fantomen är en riktigt kavaljer som tar dam efter dam. Så på så sätt ligger vi andra långt före Stålis iaf bland damerna.
 
Häromdagen ställde min mor en bra fråga.
Är du deprimerad? Jag blev lite halvställd på den frågan och sen kom jag på mig själv, svara ja på den frågan.
Hon syftade på att mina dagar inte innehåller någon substans, utan att ja bara sover, äter och sitter vid datorn.
Och de är sant jag gör inte så mkt mer än så förutom att reta syrrorna och sitta på msn.
Och i Lycksele finns inte mkt att göra förutom de jag skrev tidigare att jaga eller att gilla meka med totalförstörda bilar.
De gör mig ledsen för om jag tänker på de så här.

Nyss alltså innan jag åkte till ayia napa hade jag, jobb, kompisar och tjej och pengar.
Nu har jag inget inom gångavstånd utan måste planera allt i förväg, eftersom de inte finns någon lägenhet i Östersund.
Och tjejen är i England, så mycket gladare kunde man ha varit.
Men som jag sa tidigare så har ja Åre att se fram emot och de känns på något sätt som mitt get away card härifrån.
Inte kan man vilja flytta till Lycksele frivilligt, om man är under sina bästa 40 år.

Jag ska ta och sluta slösa på eran tid nu och se de senaste avsnittet av two and half men nu.
Snart har ja nog sett varenda avsnitt som gjorts av den serien och de är illa.
För ja är inne på säsong 6 nu.

Clemme.

Förlåtelser och kändisar ihop blandat kärlekspya.

Jamen hallåå=)

Hoppas de är bra med er fast de klart de märks ju inte på denna blogg.
Tänkte börja med att göra ett uttalande. För i helvete kommentera för faan.
Seriöst så tänkte jag börja med att be om ursäkt för den där inlägget med filmvalet.
Jag satt igår på youtube och kollade på videoklipp från amerikansk fotboll och även lite vanlig fotboll också, när jag kom över en videoklipp som innehöll låten. The Verve - Bittersweet Symphony som jag har fastnat lite grann på nu.

Men för att komma till saken, så när jag lyssna på låten kom jag faktiskt ihåg en drama film, som jag faktiskt gillar den är grymt bra och filmen heter Cruel Intentions där översättningen är för er som inte kan engelska särskilt bra av filmens titel är "En djävulsk romans". 

Grym film där de handlar om två players en kille och en tjej som tävlar mot varann, i att bry sig så lite som möjligt om folks känslor och har sex med dem mest svår åtkomliga personerna som finns.

När jag tänker på den filmen får jag den känslan av att vi killar beundrar players i smyg, för att dem kan förmedla en känsla att man bryr sig fast dem inte har några känslor överhuvudtaget. Att man kan spela den sympatiske så bra, fast man är känslokall. Svår beundran men jag tror de stämmer på nästan alla killar och många tjejer kan säga de är förkastligt att man gillar sådana personer, men de är ändå ni som faller för dem.


Kändisar. 
Igår kollade jag nöjessidan på aftonbladet där jag bruka kolla rubrikerna och bilderna sen känner jag att man har gjort sin plikt som medborgare på att kolla på skvaller, istället för att läsa själva artiklarna vilket vore en otrolig slöseri med tid. Står ju oftast inget vettigt, dem får rubrikerna verka rena lögnerna.
Men denna gång fanns de en artikel jag var tvungen att läsa och de är faktiskt så att jag känner för första gången synd om en kändis. 

Denna gång handlade de om Janet Jackson. De var på hennes pojkväns födelsedag, där hon firade ute med honom och hans killkompisar och han blev lite full, samt senare på kvällen så spydde killen. Nu undra ni va som är fel på de och de är väl inget synd om henne. Jo de var så att han spydde faktiskt i Hennes knä.
Tänkte dig på din egen 36 års dag spy på din flickväns knä. Att han var 36 år gör de hela värre tycker jag .
Men jag tycker synd om henne för de där och att hon tidigare råka visa under superbowl där Timberlake drog ner hennes tröja. Ibland är stjärnor bara människor med lite mycket och då kan faktiskt tycka synd om den.

Jaja nu ska jag fortsätta mitt nya yrke där hemma med att tortera insekter, som brutit den osynliga regeln att komma in i våran lägenhet. 

Clemme
 

Polis och Bussmys.

Word up /Tjena /Hej /Yo bitch
Välj vilket hälsningsfras som passar er bäst.


Jag då har denna dag äntligen kommit för landets poliser och väktare, som har blivit väldigt högteknologiska på sistone.
Då har man äntligen åkt fast hos väktaren nu väntar en trevlig summa på 537 kronor, som ska vara inbetald inte vet ja när. De som hände var att jag åkte för första gången utan månadskort, och jag tog en barn biljett eftersom jag bara gav pengar utan att chauffören frågade hur gammal jag var.
Sen hade jag Jävligt otur att dem självklart hade en kontrollant på bussen och åkt givetvis, fast eftersom jag var äldre än barn biljetter men jag har inte direkt lust att betala nästan 300 kr för buss till Umeå.
Men självklart försökte jag lura systemet att komma på en bra personnummer, som bruka funka bra
men denna gång var de givetvis en äkta väktare, som ringde upp någon jäkel på kontor som har koll på personnummer och adress på alla människor och då åkte jag fast.

Jag har lärt mig en läxa iaf.
Lagens väktare har uppdaterat sig och ja måste vara smartare nästa gång, fast de klart jag lär inte åka till Umeå något mer detta år, förutom en gång då ja hade tänkt att supa ner Hjalle men de är en annan historia.


Mer till trevliga saker.

Ja tänkte skriva detta i förra inlägget men fick inte plats.
Jobb är precis som tjejer när man inte bryr sig så hör dem av sig.
Precis efter ja fått jobbet i Åre så hörde ett jobb från Norge av sig och ett jobb i Umeå.
Ganska otroligt med tanke på att ja hade hoppats dem jobben innan skistar, men inte hört något och självklart ska dem höra av sig när man väl tagit något annat jobb.
Men de är ju precis som med tjejer. Många tjejer säger inte va dem känner förrän, killen har skaffat en ny tjej
eller gått vidare helt enkelt och där har ni likheten.

Idag blir de ett kort inlägg och ja antar ni lär uppskatta de så trevlig helg och önska mig lycka till. Imorrn är de lagfest och de är första gången ja bowlar nykter på riktigt länge, vilket lär bli en upplevelse de också men inte till de bättre.


Vamos och via con dias.
Ja vet mycket ordbajs för att vara mig men nu ska ja spela den nya fifa 09 vi hörs. 


Ordbajs och filmer.

Tjena

Varje gång ja tänker på att göra de, så drar ja mig för att göra de . Och sen när jag väl gör de, så är de ruggigt bra varje gång.  Nu tänker ni säkert att de är något allvarligt jag pratar om.
De kan de vara men just i de här specifika fall, så tänker jag på One Tree Hill.
De är faktiskt de enda dramaserie, jag faktiskt tycker om ja ska vara ärlig.

Nu har jag börjat kollat på säsong 6 och de är lika bra som de första säsongerna otroligt nog.
Men udda nog så är min favoritavsnitt den första avsnittet de så kallade pilot avsnittet.
De är oftast de i serie att pilot avsnittet är de bästa. Jag tror de har med att göra att dem skådisarna kämpar så himla mycket med sina roller för att seriern ska få komma igång vilket ger själva serien som ska produceras en viss djup.


I alla fall så de jag skulle säga var att första avsnittet av säsong 6, åh gud vad jag skulle vilja heta Chad Michael Murray i de avsnittet. För att spela in de första delen där han drömmer fast måste agera som skådis, måste vara varje killes största dröm.

Nu har jag avverkat lite grann av de ja tänkte skriva om.

De finns filmer och de finns FILMER.

Jag ska förklara va jag menar.

De finns dem filmerna man tycker är bra och dem som alltid kommer ihåg.
Till exempel jag gillar komedier och thriller.
Därför kommer ja ihåg American pie filmerna och Lucky Number Slevin för att ta något.
De är filmer som utmärker sig utöver de vanliga.

Drama filmer förstår ja mig inte på. De ska gråtas, bråkas, le genomgå fruktansvärda otrohetsdrama
och blablabla ja kan fortsätta hur länge som helst.
Och här är jag beredd att bli fördomsfull, när ja säger att drama är för tjejer.
Och skriv hur mkt ni vill,(läs tjata) men på den punkten kommer jag inte ändra på, drama är för tjejer och killar som vill få till de på första dejten.

Jag satt på mitt förra jobb telesäljarjobbet och pratade med en kollega, där vi prata om filmer eftersom hon gick någon film linje där hon skulle bli producent.

I alla fall så kom vi in på filmer och just då när hon hävdade de finns skitbra dramafilmer så kunde varken hon eller jag faktiskt komma på några bra drama filmer.
Jag har svårt att nu iefterhand att ens komma på någon, men de skulle vara den där filmen Jakten på lycka som skulle sägas vara riktigt bra om de räknas som drama, annars har jag inget på drama.

Så poängen med allt ordbajs var att ingen bra filmer görs i schangen drama från killars synsätt.
Tjejer däremot gillar för de mesta, men även ni blir less på allt gråtande och flamsade.


Maja här är min låt till dig. Du har den på datorn, men lyssna så fattar du va ja menar.
Kevin Michael- Ain't Got You


Clemme=Mister Big


RSS 2.0