Råd till er vilsna själar.

hejsan.

Har börjat uppdaterad lite oftare nu för tiden så ja hoppas ni är glada för de.

En grej som ja hörde när ja tittade på Dave Chapelle häromdagen var att han drog några skämt om att när de är dags för gisslandraman så är de alltid en vit person som får läsa ur ett gisslan papper om vad kidnapparna kräver.
Nu kan ni tycka ja är lite hårddragen, men om ni faktiskt tänker efter nu så måste ni erkänna att de stämmer helt och hållet i både verkligheten och i filmer.

En annan grej han sa var att Tjejer är ofta tveksamma om sig själv, om hur dem uppfattas eller ser ut och allt de där skiten. Men en grej som stör honom och de ja håller med honom är att kvinnor ger råd till varandra om män. De är ju helt galet egentligen för de något som blir helt missvisande är ofta en annans kvinna råd till en annan kvinna om män.
Vi är inte dugglika allt som oftast och de som skiljer oss mest är att kvinnor oftas har en baktanke med att dem säger fast dem aldrig kommer erkänna, utan att vi män säger saker så är de oftast ingen baktanke om de är inte något klurigt vi har sagt.
Lär er dem skillnaderna så kommer ni klara er fint tror jag.

Kvinnors råd till varandra är oftast de enkla, men dumma valet. Som sagt min åsikt men ja vet att de är många därute som håller med mig.

Syns i ösd ihelgen.
hör av er om ni vill faktiskt umgås med mig.

funderingar på folk som inte är logiska i sitt tänkande.

En sak ja har funderat på.

Folk är jävligt konstigt konstruerade när dem är på semester.
Jag ska ge er förutsättningarna först.
En samling folk i liftkön och de är två ingångar till liften. En kort visar rött i liftpassagen och hela kön stannar upp fast dem kan gå igenom den andra passagen. Kan någon förklara de ?

En annan grej som ja tänkt på är i en samling folk så kanske en pappa helt plötsligt busvisslar efter sin unge eller nåt sånt , kan tillägga att liftarna låter väldigt mycket och pappan tror att ungen ska höra och se att de är just han som busvisslar. Är de en jäkla övertro eller va sjutton gäller där???

Halva säsongen har gått och de känns som de hänt mycket och inte alls mycket. Men vecka 9 dyker ja troligen upp i ösd om allt löser sig väl.
Vill helst slippa sthlmsveckan i Åre som inte är de roligaste som finns på jorden.

Har precis köpt en ny skidjacka och strax nya skidbyxor för summor ja trodde aldrig ja skulle spendera.
Iden med att flytta hit var att ja skulle få en ny erfarenhet och nya kompisar och ja skulle säga ja har lyckats till hundra procent men att ja skulle bli kär i att åka skidor och bräda trodde ja inte.
Men vi får väl se hur de här går framöver.

ja men gonatt och sov gott mina vänner.


Uppdatering om säsongslivet

Dagarna går fort här borta eller ja borde säga veckor.
Säsongslivet rusar förbi en i tider och man hinner med så mkt man inte ens hinner stanna upp och säga faaan va kul vi har de här egentligen.
Nu råkar mitt hushåll var lite mesig när de gäller festandet, men ja känner på mig de kommer förändras mycket snart.
I förrgår fick mitt hushåll två nya tjejer vilket betyder att vi har personer där vi bott hittills varav 5 tjejer och jag och nu helt plötsligt är vi 8 men ingen förändring på antalet killar.

Många påstår att de är dröm att vara i min situation och till viss del kan ja förstå hur ni tänker. Men de finns så många otroliga nackdelar också med att bo så här så ni inte kan tro era ögon. Men sånt skriver ja inte här eftersom internet har väldigt många ögon.

Om ni sett mina rubriker på facebook när jag väl är inne så är de inte egentligen inte så konstigt att ja skriver ja är full på söndagar eller tisdagar eftersom dem dagarna är personaldagar här i åre. Konstigt nog hade ja hört talas om tisdagsutgången tidigare än ja kom hit men blev ändå förvånad. Samtidigt så försvinner ursäkten att man måste jobba nästa dag här som skäl att skippa festa, för de ska vi alla.

Finns mycket sjuka grejer som har hänt och till och med jag har gjort några dundertabbar här på fyllan men what happens in åre stays in åre.

Jaja nu ska ja klä på mig är ledig idag och ska ut och åka skidor med några brudar från mataffärn och rumskamrat.
härlig att ni grabbar kommer på söndag ser fram emot. vi hörs för faan bye

By the way ja har lyckats åka bräda nerför en brant backe utan att ramla nu.
Jippi

Clemme


RSS 2.0