Two and a half men.

De finns en grej som är så uppenbart, men ändå talas tyst om. När folk pratar om vilka serier dem kollar vilka som är bästa så är de drama serier som nästan alltid dyker upp. Förutom Pontus som fortfarande är fast i 70, show typ några år efter oss andra.
En Serie som är riktigt bra rättare sagt  kunglig, där jag inte träffat någon person som inte gillar den är Two and a half men.
Scrubs var bra men de blivit sämre och sämre för varje år, och dem senaste säsongerna är inte ens kul ibland.
Nu är JD karaktären ska sluta i nästa säsong de vill säga säsong, kommer de lika fort som OC dog när Marissa försvann ur serien.

Two and a half men är en underskattad, men underbar serie som förtjänar att hyllas. Otroligt att Charlie Sheen alltid kan spela sig själv och bli miljonär på de.  
Komedier finns alltid där och är roliga, men när de väl dra ihop sig till vilken serie som är bäst så väljer 95 % alltid någon drama serie. Varför egentligen är de så? Varför räknas inte komedi serie lika högt som en bra drama serie?

By the way den bästa sjukhus serien är inte Cityakuten vilket är en katastrofserie inte heller scrubs och Greys som suger hårt.
Enkelt och koncist är de House som leverar.

Förresten Turner jag anser Greys som en fruktansvärd dålig blandning av Scrubs och Cityakuten.

Clemme

Reklam

Har ni modet att stå emot reklamen lockande skyltfönster??

Som sagt högre blogg frekvens nu och för er som inte vet vad de betyder så innebär de att ja kommer blogga oftare.
Har ni tänkt på när ni ska köpa något på internet som reser böcker och sådant så står de köp här endast från 21.99.
Har inte tänkt på de tidigare, men de är ett jävligt bra sälj knep dem använder nu förtiden.
Kom och köp endast FRÅN 21,99 kronor. Och sen känner man sig lockad att gå in och köpa, men man inser ju att de är jävligt mkt dyrare än vad som stod i annonsen.
Reklam branschen har blivit jävligt bra sistone. Tele2 reklamen på tv är den bästa som finns ju skratta hur länge som helst varje gång ja ser ett får pissa i en buske eller försöker lifta till Woodstock.

Akta er ifrån sådana reklam bara för att de står endast ifrån, så vet ni alltid att de kommer bli dyrare så slösa inte er tid på dessa annonser.

Clemme

Lärare är underskattat yrke med hänsynslösa ungjävlar till kunder.

Helvete också.
Ja, då har jag lärt en sak denna kväll.
Jag ska ALDRIG ALDRIG någonsin bli en lärare.
Jag har visserligen mycket tålamod och hög tolerans på saker och ting, men inget inget slår denna kväll.
De tog 45 minuter att visa mina småsystrar, hur man räknar ut ett tal.
Om ni inte visste de om ni ska lära småsyskon att räkna med om de tar lång tid, så bruka dem i vanliga fall balla ur och börja fjanta sig och de är då man börjar förlora förståndet.

De var ytterst jobbig kväll och nu när de äntligen börja lugna ner sig, så kanske man kan fortsätta plugga själv.

De blir kortare inlägg på bloggen framöver pågrund av de inte tar sån lång tid, att skriva när de inte är långt och att man bli bättre på blogga frekvent då. Jag vet att en del önskar att jag skriver kortare så nöjer mig med de här nu.

Ska diskutera vidare med min gamla bloggkumpan om vilka ämnen man kan beröra i en blogg utan att de blir folkstorm runt mitt glas.

The Man

Memory lane.

tolfte gubben.



Fick en lust att se en tillbaka blick över historien.
Kom ni ihåg denna bild inför Champions league finalen??
Helt underbara Karl "Fat Neck" Power.
Om ni inte fattar så är en spelare för mycket på laguppställning och ni kan gissa vem de är.
Han har smugit sig in i bilden i full munderring och lyckades få sig en bild.

De sägs vara en skröna men när Roy Keane frågade vem fan är du så sa han håll käften jag gör de här för Cantona.
Som sagt en skröna men de hade varit coolt.

Hälsningsfraser och helgavundsjukan från landet i Norr.

Hejsan alla sötisar. Hejsan mina vänner , Halloj mina kära läsare,
Tjaba nu kommer jag med ännu ointressant tjatter.
Hejhej på er mina små oäktenskapliga barn.

Jag funderar på vilken hälsning fras jag borde ha nu, när jag läst en hel del bloggar där jag personligen röstar för den sista men va tycker ni?
För er som orkar vilket är en jätteprestation om de blir mer än 2 pers får gärna kommentera hur jag borde inleda mina blogginlägg.
Kom ihåg större än så blir de inte, att få chansen att påverka mig.

Som ni märker som är min design på bloggen under katastrofläge, även kallad på engelska mayday.
En av dem svåraste saker som finns på jorden är förutom att förutse en tjejs kärlekstankar är att designa bloggar så att dem faktiskt blir till ens belåtelse.
Jag är bara nöjd med headern, och även den kan jag förbättra.
Ni som har lyckats utan att slösa en stor tid av erat liv säger jag grattis, till er andra, säger jag välkommen till min värld, fast ni lyckades.

Nu är de bara 2 veckor kvar sen flyr jag Lycksele fältet och när jag hör vad alla andra har gjort på helgerna, blir man nästan avundsjuk för de är de ena efter de andra som sker där borta.
Här har de mest spännande att jag har beställt en hel del grejer inför vintern, dock så skippade jag skidorna då jag inte kommer åka mycket skidor den första tiden . Har istället beställt en mobil så, folk kan faktiskt ringa och sms.a mig i framtiden är de tänkt.
Nu ni som är tekniknördar som vill veta vilken mobil de blev, så ska jag hålla på de ett tag till förutom du Bagarn som inte får säga ett ord.

Jamen dåså då var ja klar med inlägget och ja önskar er alla en härlig vintervecka nu när snön är tillbaka.

See ya

The King from North

Mariestad staden som får en att spy.

Hejsan.

Förr ett par inlägg sen skrev jag att de fanns olika kategorier av bloggar.
Sen skrev en av mina bästa polare på msn, att han inte kunde placera in mig någonstans av dem, eftersom jag skriver allt jag tänker på utan censur.
Men på dem senaste inläggen har jag inte skrivit något direkt om mig själv så jag tänkte göra de nu.

De finns en anledning till jag hatar Mariestad som stad. För att de är liten stad och den är otrolig nog fylld med massa falska människor vars liv går ut på att skaffa de bästa ryktet som finns att få och anseende.
Jag kan säga så här. Jag bodde där i 6 år och jag kommer aldrig in i Mariestads livet. Ja försökte och försökte, men de jag kunde inte . Jag var inte mig själv där utan de var så ja lärde mig anpassa mig för olika folk. Jag lärde mig att vara social och inte trampa på några tår och läsa av människor som jag oftast har en stor fördel av just nu.

Jag var aldrig mig själv så att säga, den lite sjuka humor delen av mig, och de gjorde att när jag flyttade tillbaka till Ösd att de blev som att komma till New York för första gången underbart och stort samt man redan har ett stort kontaktnät.
jag utvecklade tiden och de gick bättre och bättre och vad kan man säga. Östersund är hemma för mig. De är här jag kommer låta mina barn växa upp och så vidare. Visserligen kräver min utbildning att jag flyttar till malmö för att plugga men tro mig i will be back here then.

Ja de var väl lite om mig själv.

see ya

Clemme

trekanten



Ibland är man väldig lycklig eller hur?
Borde skriva ett inlägg men orkar inte med dem internet problem jag har just nu
så ni får nöja er med denna bild.


see ya

Clemme

Hundhjältar.

Goddagens.
Nu tror ni att jag ska göra yttligare ett långt inlägg, men de orkar jag inte med idag. Tänkte bara bjuda er på lite smått och gott vill säga.
Jag förstår att folk gillar tv-program och vill leva efter de karaktärerna, som när vänner var som störst och folk ringde som galningar till produktion och frågade vilka strumpor chandler t.e.x.
Sen att folk bar bowlingskjortor till jobbet ungefär som Charlie Sheen gör dag ut och dag in funderar man hur teven påverkar oss alla.
Men jag trodde aldrig att Ceasar hund hjälten kändiskap skulle sprida sig så här till kändisar.
Läs artikeln och skratta för de är roligt att de kan bli så här.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article3751774.ab

Skriver mer vid ett annat tillfälle.

See ya

Clemme

Chockerande rubriker samt info bloggar.

Idag snittade jag en katt runt halsen, med en bordskniv.
Nej de är inte sant, men jag skrev de för att få er att reagera.
Jag vet att jag är själv är en utmärkt jävel på att tala om A men inte B, de kan alla ni som läser denna blogg regelbundet hålla med om.
Men blir de inte värre när man skriver på bloggen, idag gjorde jag de och de här och blablabla utan att tala om vad man egentligen gjorde eller varför man gjorde de?
Jag har tänkt på de när man läser andras bloggar, dem gillar att skriva om t.e.x idag sköt jag en hund vid svansen och fick åka till polisstationen. Hur de gick på polisstationen eller varför man sköt hunden framgick ju aldrig.
De blir nästan som lite oförskämt att skriva om en grej, men hålla tillbaka andra halvan av historien, när de är ganska betydande för hela historien.
Och sen när folk skriver på kommentarer typ hur är de med dig eller varför gjorde du de, så svarar oftast blogginhavaren nästan aldrig på dem frågorna.
Poängen är att jag tycker de är oförskämt att skriva så, om man inte ens kan svara på frågorna som följer. Och vill man inte svara på frågorna, så bör man inte skriva om dem sakerna på bloggen.

En annan grej är att när man går in på bloggar så finns de 4 typer av olika bloggar. Dem som bloggar om sig själv och sina tankar, dem som bloggar om sport, politik och mode.
Men när jag går in på en mode blogg, vilket aldrig sker frivilligt ska påpekas iaf så är de alltid rekommendation för tjejer. Tjejer skriver om mode och va som är inne och var man ska bära. Men gör ingen modeblogg för killar längre??
Är de inte vi som inte har någon smak för kläder??
Visserligen vet jag lite grann, typ att gul manchester byxor med en snorgrön hoodie inte är så fruktansvärt snyggt.
Men jag efterlyser om ni tjejer är så pass bra på mode och gillar blogga om de, så kan ni väl åtminstone ge lite råd till killar också.

See ya

Clemme

Obama flödet rinner igenom mig.

Säg vad man vill om klyschor, men jag känner äntligen hopp om USA nu när Barack Obama vann valet.
Speciellt med tanke på att de inte ens var jämnt mellan McCain och Obama.
Folk tror jag inte förstår hur stort de här är egentligen, för afroamerikaner och svarta i allmänhet.
De här är lika stort som när Michael Jackson slog igenom inom musik, för de var bara då när han verkligen slog igenom de blev acceptabelt för mörkhyade människor jobba inom show business.
Ni ser ju utvecklingen inom de området själva, så då kan ni förstå hur stort de var när Obama vann valet.

Tror de eller ej politiken inom familjen har vaknat till liv och jag åh mamma har pratat mycket politik under dem här 2-3 senaste veckorna. De är kul och lite uppfriskande att få prata lite politik med någon som faktiskt har lite intresse inom de. Mina kompisar har inte de intresset, vilket gör de lite svårt att prata om de. Möjligen Wille ibland med är undantaget som bekräftar regeln.
Samtidigt under denna tid som jag haft med morsan, så har de slagit mig igen hur mycket anekdoter och historia våra föräldrar egentligen kan. Jag tror många (inklusive mig) underskattar föräldrar på de området när de gäller sport politik allmän nyheter hur mycket dem kan. Jag blir jämt förbryllad när mamma berättar historia och lär mig saker inom allt och jag tror ni också blir de av era föräldrar.

Jag tänkte säga eftersom jag har blivit lite fjollig på sistone, och börja dricka te till frukost, att jag börjat anpassa mig att till att bo hemma. Men samtidigt som jag säger den meningen för mig själv inser jag hur fel de känns inombords.  Förstår inte alls hur ni andra klarar av att bo hemma så länge som ni har gjort.
Just nu längtar jag tills Åre, bara en månad kvar sen är de jobb, fest och kanske skidåkning.

See ya Clemme

Bloggreflektion.

En blogg är vad för något?
Vad är en blogg för något ? Är de en dagbok eller en bikt?
Är de rådgivning till er utan modekänsla?
Jag funderade på va blogg var för något, när jag fick höra mitt förra inlägg var ytligt. Allvarligt talat så skiter jag i de mesta folk tycker om min blogg, när de gäller vad jag ska skriva.
Men de är en rolig reflektion iaf. Nu ska jag inte dra alltför hårda linjer här, utan de jag vill säga är att jag bryr mig om väldigt få åsikter, på de jag skriver om.
Turners åsikt spelar roll och några få andra personer sen skiter ja i resten, men de är kul att få lite feedback av dem känner sig kränkta eller har helt enkelt olika åsikter. 
Att folk kommenterar att dem tycker likadant är bara skithärligt också, för då blir jag glad över att jag inte är ensam på jorden med dessa konstiga tankar. 

Men genom åren av att ha olika bloggar har jag lärt mig att man ska vara personlig, men ändå ha en gräns så man inte lämnar ut alltför intima detaljer.
Och dessutom ska man akta sig för att skriva om andra för de kan ju hända, att man skriver helt oskyldig om en händelse som påverkar en själv och man skriver JÄVLIGT neutralt, men ändå bli hotade eller varnade om man säger så.
Och när dem märker att man inte låter sig bli hotad/varnad, så smyger dem bakom ryggen på en och försöker sticka en kniv i ryggen.
Men för att inte låta alltför dramatisk så vill jag säga Grattis Pontus till din nya lägenhet och att dessutom är dags att börja göra lite nytta i mitt liv nu för faan. Nu börjar jag låta väldigt osammanhängande bäst att laga mat till syrrorna som jag är tyvärr barnvakt åt resten av helgen.
Va tycker ni om min nya stil ? Inte på bloggen men mina kläd och hår stil som Maja säger att jag har nu?

See ya
Clemme

RSS 2.0