Peace And Löööve och Pamela Anderson porrfilmskamrat.

haaaj

Åren svischar förbi dagarna viner bara iväg månader susar också iväg.
Nej jag har inte blivit gammalmodig utan de har faktiskt gått en månad eller 2 sen ja flyttade hem och sanningen är att jag har anpassat mig ganska bra trots allt.
Eller nej de har jag inte, jag har bara passat på och göra saker jag inte skulle gjort annars.
Jag har börjat gå i Trafikskola skaffat xbox 360, skickat in ansökan till jobb i höst som ja får svar på i slutet av veckan.
Ska i slutet av sommaren ta Truckkörkort ,så ja ska få chans att få en hel del lagerjobb i Norge om de inte löst sig innan dess.
Jag har fixat id-kort så nu är de bara Pontus kvar i Skamgruppen, som använder pass när dem ska in på krogen.

Imorrn åker jag till Peace and Love och ska jobba som entrefunktionär under tre dagar och får då gratis käk och gratis biljetter till alla dagar så de blir skönt att se lite nytt och glida runt som en stekare.
De var ju ett tag sen ja drack champagne och käkade ostron till frukost.

Vill ni veta en grej? Klart ni vill annars hade ni inte hittat till min blogg ju. Jag har inte druckit en droppe alkohol i sommar och kommer troligen inte göra de heller under sommaren om jag inte kommer till stråket i östersund. Okej maja jag vet du är nykterist så för dig är de inte någon stor grej, men för oss andra dödliga är de det.

Jag har upptäckt senaste gångerna jag gått ut dem 4-5 senaste gångerna, har de slutat med riktigt galna upptåg eller tråkiga utgångar och allt är pågrund av jag inte har kontroll på alkoholsinnet.

De är lite tragiskt att man inte har koll på alkohol sinnet när man har slutat dricka. När man dricker oftare så har man större koll på sig själv när de är stop, men nu när ja slutat dricka på regelbundet basis (som säsongare i Åre blir de en hel del festande) så nu har jag inte någon inre spärr. Jag undrar hur man ska lösa upp denna svåra sits?

Flytta till en stad där festandet ingår på helger eller börja dricka här hemma ?
Hmm ingen svårt val där, flyttlastet dras snart vidare.

Nu har jag svamlat tillräckligt länge, vi får höras nästa vecka då jag kommer hem från Borlänge.
Ha de så bra och va inte Avundsjuk på att jag får se Mötley Crüe live gratis.
Måste ju faktiskt se vem Pamela Anderson har sugit av framför kameran i verkligheten. Kanske kan få ett och annat tips hur man bär sig åt att få tjejer att göra så grova grejer.

Nu var jag lagom grov så vi hörs.

Fyfan va hemskt.

har just läst en av dem värsta artiklarna i mitt liv.

Varsågod och spy över dessa personer.

www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5353234.ab

Jag är mållös.

Flyget..

JA flyg är ett måste om man bor här uppe.

Har ledsnat på 6 timmars bussresa innan man får kliva på tåget neråt i landet.
Så därför tog ja flyget från Lycksele ner till sthlm och sen var de slutsålt på biljetter på tåget ner till Kristianstad, Malmö utom 2-4 biljetter som kostade 1300 styck.
JAg hade helt enkelt glömt att de var Pingst helg så därför var tågen fulla.
De roliga var att ja åkte flyg ner till Malmö för 370 spänn med SAS som alltså är samma bolag som kör till Östersund och med samma biljett till Östersund kostar 440 spänn.
Lite konstigt med tanke på de är längre till Malmö än till Östersund.

Poängen var att de roliga var att jag satt på Arlanda och surfade på internet och lyssnade på musik och sen när de var cirka 20 min kvar tänkte ja de kunde vara nice att gå till gaten. Då jag klev upp från stolen började gå kollade för säkerhetens skulle vilken gate de var ja skulle till och få då lite brått då ja såg att dem hade Final call på flyget 20 min innan den skulle åka.
De var de slog vilken förändrad tid de har blivit ,från när flyget går tidigare än planerat och speciellt med tanke på att dem måste vänta in alla, så blir de chock för oss gamlingar fortfarande kvar i 2006 tiden då flygen endast var i tid eller försenat.

De mest roliga var igår när ja åkte hem så gick Lycksele flyget cirka 5-10 min tidigare än planerat men dem lyckades ändå bli 5 min sen när dem landade i Lycksele. Då började jag fundera på va piloten gjorde när planet var i luften eller vilka omvägar de måste blivit för all fågelkonferansera de skedde i luften.

Skriver mer om skåneresan och sthlm resan senare i veckan


RSS 2.0