Jippe åre veckorna

Tjaba
Nu har man lite tid över för att meddela sina tankar.
Är inte bakis idag fast ja tycker att ja borde bli de. Hade jävligt kul igår och full tror ja man blev fast man inte drack så mycket
De är lite konstigt de här med Åre att dagarna går ihop med varandra.
Förresten Wille jag har en del att berätta för dig sen. Du kommer inte tro dina öron när du hör vad ja ska säga.
Iaf så är de så att dagarna går ihop med varandra man har egentligen inte aning om när de är onsdag eller söndag för ett exempel.
De är så också att man inte är ens medveten va som händer utanför sin bubbla som man har i Åre.
Igår upptäckte ja att bratsen har verkligen tagit över krogarna i stan. Men allt kan ju inte vara perfekt om man säger så. Men ja kan säga att ja gynnades av att sticka ut från mängden.
Men iaf jordbävning i Ystad visste ja inte ens förrän några dagar senare, så förväntar er inte att ja kan något som har hänt om ni försöker ringa mig.
Faan va ja längtar tills onsdag kväll och helgen.
jaja ha de så bra så hörs vi
Ciao

Confession och sommarplaner

Jag ber om ursäkt.
Bloggen har inte fått den tid den förtjänar, men samtidigt lever jag verkligen livet här borta.
Nu när julen är över så har jag lite tid över, eftersom jag stod över festen idag.
De är ovanligt att man sitter hemma en fredagskväll i Åre Björnen. Men har man gjort bort sig så har man.
Så nu sitter jag och straffar mig själv med att vara ensam i lägenhet i några timmar.

Vet inte om de var någon som orkade läsa mitt förra inlägg om medmänsklighet, men de känns om att bloggande är på väg åt fel eller att folk orkar inte bry sig längre, men vad vet jag.
Senaste tiden efter flytten till Åre har jag lärt mig att sätta saker i perspektiv, om vad som är viktigt i mitt liv.
Och jag har också börjat fundera på säsonga lite grann på sommaren också, men de återstår att se hur man klarar av vintern och hur man mår i april. Kart är att jag inte kommer bo kvar i Norrland i slutet av maj ,för att jag vill ha en riktigt sommar i år.
Ta körkortet känns också som en viktigt grej att klarar av samt att åka till USA.

Nu blev de mycket skrivet om ingenting men de är så jag känner att jag inte har något att erbjuda att skriva till er som är förståndigt. De som händer i Åre stannar oftast i Åre om de inte vore för facebook. Ni får väl följa mitt liv genom facan så hörs vi senare.

Hjälp vanligt folk på gatan

Medmänsklighet

Finns ens medmänsklighet kvar i sverige?
Jag var på stan i Ösd med Maja och såg vid prästgatan vid hobby boden en handikappat rullstols tjej fastna i snön på att ta sig up. Jag givetvis ställde upp och hjälpte henne, men rullstolen var tung och jag frågade dem förbipasserande om hjälp ett gäng ungdomar och dem hörde mig men bara gick förbi.
Andra gick också förbi tills ett gäng äldre människor typ 40-50 års ålder bestämde sig för att hjälpa mig.
De är nästan tragiskt hur självupptagna vi börja bli egentligen???

Jag är nästan upprörd ,men va faan någon skänk från himlen måste komma snart. Jobbet är kungligt bra, här borta i Åre om ni undrade.

Clemme


Åre starten med underbara rumskompisar.

Är framme i åre och glider. De är så man säger här.
Skönt folk och skönt läge. Ja de är dem perfekta orden för att beskriva Åre.
Jag är här för att jobba och leva livet alltsammans ha en trevlig vistelse helt enkelt.

Har flyttat in i en lägenhet med 5 andra brudar, i en lägenhet som är tydligen en av dem finare i Åre Björnen bland alla personal boende då var nya möbler, ny kaklat och samt ny platt tv som hänger från väggen med en axel så man kan vrida på den .
Lägger upp bilder på bilddagboken sen.

Hörde redan första dagen att jag lär upptagen på nyår med att ordna fest, då de tydligen tradition att ha personalfesten vid nyår i våran lägenhet och så hörde jag förra årets blunder eller skräckhistorier hur man vill se på de.
Men jag ser fram emot med allt de här med tillförsikt. Alla här är verkligen utåtriktade vilket kommer göra de här till kanon tid.

Men de finns även trista sidor av saken. Att jag inte fixat internet ännu och att de är så jävla dyrt att handla i affären.
Men de positiva överväger så jag ska passa på njuta av livet.

Bloggar nog mer sen när jag har mer seriösa tankar men ja tänkte att ni skulle få höra om tillvaro just nu .
Ja just de , jag har hunnit basta och sprungit ut i snön redan i 10 minus, i bara kallingar vill säga.

Har även infunnit mig att jag inte nog kommer flytta tillbaka till ösd i vår, då ja inte är så sugen just nu men de återstår att se.

Ciao mors ala Clemme

Höjdpunkter med spya på hundar:P

En helg har passerat.
Många höjdpunkter och små nedslag. Nedslagen är att ja inte minns vad jag gjorde. Höjdpunkten de ja minns var kanon.
Jag åkte till Ösd för att överraska folk. De slog tillbaka lite att Bagarn att inte kunde komma, men annars var de kul. Sitter här i Ösd och väntar på bussen ska gå så ja får skriva lite senare. 

Nu börjar veckan i Åre och de ska bli en ny erfarenhet kallas de.
Helgens höjdpunkt var när en polare till mig berätta om en gång han spydde på sin flickväns hund. Hon hade tagit fram en hink här kan du spy. Då slog han bort hinken och spydde ändå på golvet och på hunden.
Två dagar senare och jag kan fortfarande inte sluta garva varje gång ja tänker på de.Hunden var tydligen lite sträv på örat nästa dag tyckte han.

Tack för helgen så hörs vi senare. Trevligt att träffas Nico.


Festprissen ger ut tips för den perfekta julfesten=)

Att jag har talets gåva har alltid varit uppenbart.
Okej så ego är jag inte, men jag vet oftast när man kan säga rätt saker vid rätt tillfälle. De är vid någon har förlorat någon, och sådana tillfällen där ja blir stel och nervös för att säga fel saker.
De där med talets gåva är något unikt och underbart.  Att kunna charma till sig saker med ordens gåva är något riktigt häftigt. De var en släkting till mig som sa att ja hade gåva att kunna ta människor på rätt sätt.
Först kändes de kul dem första 5 min, sen som en börda att ja var så bra men till slut lärde jag mig att handskas med de.

Jag är, man kan säga varit en humör höjare av högsta rang. De måste ni hålla med om. Inte så att jag blir för mycket men att jag vet hur man får folk på gott humör fast dem förlorat pengar, genom att satsa på vem som är snabbast på 200 meter Ormhinder mellan en get och hund. De var ett exempel.

En grej ni kan ta med er på en ny fest och jag vet en del som läser de här har svårt för de här ibland, men kommer ni till ett nytt ställe där ni inte känner mycket folk till exempel, då ska ni hälsa på alla först och sen fixa dricka och sen stannar hos dem ni fick bäst intryck av.
På så sätt  kommer ni in i festen och FÖR GUDS SKULL var er själva, samt skämta gärna (fast föreslags inte bellman skämt) så kommer ni ha jävligt kul.
Det är så jag gör på fester ,som ni märker så funkar de utmärkt för mig :P
Har bara en jämlike inom samma område och tror de eller ej, de måste vara Ray Söderberg mer känd pappa Ray. De är Pontus farsa.

Nu jävlar gäller att packa imorrn, åker jag iväg och nu är de jobb i Åre som gäller.
Lär inte bli mycket bloggande, men de får ni stå ut med tills jag fått mitt mobila bredband.

Clemme

Komediernas upprättelser

På begäran så ska ja förklara hur jag menade, att greys är en dålig blandning av scrubs och cityakuten. Fast först så fick inte Two and a half men, den berömmelse den ändå den förtjänar.
Konstigt att kommentarerna från förra inlägget inte svarade på frågorna, jag ställde i bloggen utan att bara hävda någon annan DRAMA serier var bättre. Jag älskar Bagarn och respekterar hans åsikter, men han bevisade just min poäng. När de kommer till priser och vad folk anser bäst så hamnar komedier aldrig högt upp. Varför???

Two and a half men är nog den serie som faktiskt ,om den når 10 säsonger är den komedi/sitcom serier som kommer slå Vänner lätt.
Greys är en dålig kombination av dem båda eftersom cityakuten är en drama serie utan desslike av sorglig tonart, där alla dör och läkarna hamnar i olika tragedier i tid och otid.
Däremot är Scrubs är en ren och skär komedi serier där , dem alltid försöker ha en viktig röd tröd genom hela hela avsnitten som ska spegla en del av livet.
Greys försöker matcha både och genom att roliga scener som i Scrubs och Cityakuten sorgliga delar men blir inget eget riktning på de hela.
Vet inte hur man kan förklara de bättre än så här, dem har halvroliga scener som nästan genast blir halvsorgligt och de till slut blir en sörja som inte många vill se.

Men som sagt de är min egen åsikt, men jag har förstås inte träffat på en kille med en ryggrad som sagt han tittar på Greys så jag antar att jag inte är ensam.

Clemme

RSS 2.0