Åreeeeeeeeeeee blogggaarrrr

shiiit

Ja är avundsjuk.
På dem människorna som har samma jobb år efter år efter år ,och ändå känner glädjen att jobba där nästan varje dag.
Att man hittar de perfekta jobbet för en som gör att man finner sin motivation, att gå till jobbet år efter år är så sällsynt i dagens värld.

Ända sen ja kom till Åre så har ja på något sätt blivit väldigt otålig med saker och ting, hur ska man säga de på rätt sätt jag har väldigt lätt för att rastlös och less på saker väldigt fort.
Har väl att de mesta går på räls här borta och ja blir så himla less så fort. Ja de och de är så jävla dyrt är de enda nackdelen jag hittat med Åre.

Tappar bloggaren farten så tappar läsaren intresset så skulle ja beskriva bloggens framgångsvåg samt besvikelser.
Jag har inte möjlighet att blogga på samma sätt längre så ja prioterar faktiskt facebook nu för tiden. dem flesta skriver till mig där och ja behöver inte svara på en gång då. Skriv på kommentaren om ni tycker ja ska blogga oftare så kanske jag gör de. Intresset avgör begäran på hur mkt ja ska skriva.

Har många tankar, men vet inte hur ja ska få ut dem, så folket ska förstå hur ja tänker.
Nej nu må ja dra är lite bakis efter personalfesten igår och ska till broken nu.

See ya.

Bräda-debuten.

Halloj.

Känner att jag borde skriva en blogg de var ju ett tag sen senast.
Haft mycket jobb på sistone och ingen internet vilket i kombination blir inget bloggandet.
Borde egentligen skriva om hur mitt liv är nuförtiden och mina tankar med, men de känns som de jag skriver här just nu kan jag inte förmedla ut i bra känslor för er där ute.

Jag lever ärligt talat mitt drömliv här, där jag jobbar och bor med människor som är jäkligt lika mig som personlighet.
Har lärt mig att åka skidor riktigt bra, så att jag kan åka i bräcke områden här förutom halfpipe förstås.

Och idag, idag var de min stora debut på bräda. Har aldrig åkt bräda förut och de var uselt väder, då de regnat hela dagen men ja åkte med ett leende på läpparna och envishet som aldrig skådats förut.

Jag lovat mig själv att kunna utför gästrappet i slutet av säsongen utan problem. De kommer bli kämpigt, men jag kommer kunna klara av de till slut med samma envishet som jag visat här i Åre hänger i sig.

Känner ni att ni vill ha jävligt kul och borsta av er alpin kunskaper hör av er till mig om ni dyker upp i Åre.
De är bara fråga Wille om ni referens på hur kul man kan ha de här uppe.


Clemme

Torvalla horor och Åre hoes.

Goddagens som man säger i torvalla.
Eller yo bitch som man säger till morsan.
Som sagt hård attityd, man har här ute i gettot.
Nu är de så jag är här över natten bara och de duger alldeles fint.
Nu är de ett helt nytt år framför oss och allt dumt vi gjorde förra året, är bortglömt och vi siktar bara på att göra detta år till de bästa vi haft hittills.

Under nyårsafton på kvällen så hade vi tre rätters middag med alla som bor där och där  vi pratade om min och fannys tidigare  under veckan gräl i köket som urartade ordentligt, sen vad som varit bäst med 2008 och va vi egentligen gjort under året.
Din bästa ögonblick för 2008 är vad? Alla som läser denna blogg bör fundera på vilken stund eller händelse som var eran lyckligaste under år 2008.

Jag har faktiskt hunnit med en hel del saker, fast ja skulle ändå inte säga de är mitt bästa år.
Jag har faktiskt hunnit skaffa en tjej i hela 5 månader vilket är rekord i sig. Sen har jag även hunnit med att få jobb på skistar och åkt till ayia napa i två veckor.

De var ganska soft år för att endå, haft egentligen dåligt år från mitt synsett.
Var har ni planerat för 2009? Jag har planerat att jobba kvar i Skistar och sen i maj/juni att flytta till Växjö om inget bättre dyker upp. Mina dagar här är långa och bra då man jobba från halv 9 till 16 första perioden och samt att man måste åka skidor till jobbet varje dag och åka skoter hem också. Rätt så nice.

RSS 2.0