Informativ blogg idag.

Hej.

Nu sitter man vid bloggen igen, har totat glömt bort den nu ett tag men tristessen jag har gör att nu har jag lite tid för rita ner vad jag har för mig på andra sidan gränsen.

Jo jag har jobbat en del i Trondheim för att de inte finns några jobb i Sverige och jag ville inte bli som alla andra där hemma som inte orkar eller inte har lust att åka till Norge att bara slappa där hemma.

De har faktiskt gått rätt så bra på jobbet och de stora cashen väntar på mig snart. De är ju snart November och i Norge innebär de Halv skatt på den lilla skatt man redan har. Ibland älskar jag de här landet.

Anpassning har varit ganska svår måste jag säga. De är inte så lätt att komma in i livet här utan man måste verkligen försöka, försöka och försöka igen innan man finner sig tillrätta.
De har nu blivit så som jag var rädd för, att man lärt känna och umgås med nästan enbart svenskar här.
Men så är livet och de är gör ju ändå saken lättare också eftersom jag är här för pengarna.

En sak jag börja dock bli trött på är alla som gnäller hur dyrt de är här. Jag har slutat att räkna i svenska pengar för de är jobbigt att hela tiden i skallen att omvandla summan till svenska kronor för att veta om de är dyrt eller inte. 
Ni bor i Norge och ni får tänka på att med norska kronor oftast rimligt pris på saker och ting.
De är väl egentligen bara tobaken som dyr även i Norska kronor mätt.

Ett råd om ni ska handla sprit och tobak. Ta flyget till Norge så ni får passa på at passera taxfree. De blir dessuomt ännnu billigare på taxfree eftersom Norge inte är med i EU. Tack och lov för de då blir resan hit riktigt lönt de kan jag säga.


Yes nu ska återgå till CM 03-04 då jag är en stor tv-spel och datanörd.
Förresten på Söndag tar AIK guld.
Chelsea-Liverpool 2-0. 4 oktober 2009. sina vana trogen.
Jag undrade varför Pontus och Maja inte hört av sig till mig tills jag såg de där.

RSS 2.0